avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bonuri de combustibil si declaratia 392b
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bonuri de combustibil si declaratia 392b

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti bonurile de combustibil se cuprind in declaratia 392B?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:24, 13 Februarie 2014
Da, luati in calcul si valorile din bonurile de conbustibil.
Multumesc pentru raspuns,dar in stituatia in care persoana neinregistrata in scopuri de tva are bonuri de combustibil dar pe care nu are mentionat codul fiscal in aceasta situatie se cuprind in 392b?In jurnalul de cumparari voi trece baza si tva-ul aferent chiar daca aceste bonuri nu au inscris codul fiscal?
Va multumesc,
Nu le bagati in contabilitate deloc daca nu sunt corect/complet completate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b cris_cris08 cris_cris08 Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru completarea declaratiei 392 B iau in calcul doar achizitiile pe baza de factura sau si cele pe baza de bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b- nelamuriri Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am o ii si am cumparat un aparat de 5000 lei fara TVA. In declaratia 392B cuprind si TVA -ul aferent sumei ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b iirina_19 iirina_19 Am si eu cateva intrebari si va multumesc daca ma puteti lamuri: 1. Declaratia 392B se depune de toate pfa-urile cu cifra de afaceri pana la 35.000 euro(cf ... (vezi toată discuția)