avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare

este valabil un contract de colaborare incheiat cu persoan fizica daca nu este PFA?
in ce conditii inceteaza contractul de colaborare incheiat pe perioada nedeterminata?
De la momentul adoptarii noului cod al muncii, in 2003, nu mai exista posibilitatea incheierii de contracte de colaborare.

O varianta valabila este incheierea unui contract de munca pe perioada determinata.

Din pacate, contractul dumneavoastra de colaborare, daca exista si a fost incheiat dupa momentul 2003, nu este valabil.
Ce ziceti de contractul de colaborare incheiat pe o durata de sub 2 ore pe zi care nu intra sub incidenta C.m. ci cub cea a C.civ.

Nu inteleg de ce spuneti ca nu este valabil un contract de colaborare(de prestari servicii ), in conditiile in care durata timpului de lucru este sub 2 ore /zi.Am incheiat, in acest sens , un contract de colaborare, cu 4 ore pe saptamana , pe care l-am inregistrat la Finante.Myra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata contract civil de prestari servicii egrindeanu egrindeanu Lucrez intr-o unitate bugetară si directorul meu încheie contract civil de prestari servicii cu o persoana fizică de 2 ani . Mă întreb dacă nu este o ... (vezi toată discuția)
Modificare cim Aryyanna Aryyanna Buna ziua, Cum procedez daca am un CIM determinat pana la data de 15.11.2016 (care este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui CIM este suspendat) ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz virtual72001 virtual72001 Daca unui angajat pe perioada determinata (3 luni) nu i se prezinta un alt contract sau prelungirea contractului desi este mentinut in post si lucreaza peste o ... (vezi toată discuția)