avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in grad functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in grad functionar public

Doresc sa va relatez o situatie intilnita la doua comune vecine si la care nu am primit raspuns de la cei care m-am adresat pina la aceasta data; Un functionar public a fost promovat în grad în anul 2013 şi a trecut de la clasa I gradul principal - la gradul superior pentru care s-a stabilit salarizarea aferentă (fostei treptei 1)de salarizare, de 1624 lei.
Am avut aceiasi situatie de la comuna vecina in anul 2013, respectiv de promovare in grad a unui functionar public,clasa I de la gradul principal la gradul superior si pentru care s-a stabilit salarizarea aferenta (fostei trepte 3) de salarizare,de 1246 lei.
Problema este ca am prezentat aceasta situatie si la ANFP,persoanei care raspunde de comuna noastra si mi-a recomandat sa trimit un punct de vedere la Directia de salarizare a anfp, directie pe care am cautat-o si nici macar nu exista in cadrul respectivei institutii.Deaceeia am ramas cu un semn de intrebare si anume daca la comuna mea functionarului promovat caruia i s-a stabilit salariul de 1246 lei, este legal sau cel de 1624 lei? Multumesc mult.

Cel mai recent răspuns: carmen67 , utilizator 15:23, 12 Februarie 2014
La dumneavoastra s-a procedat corect, la promovarea functionarilor publici nivelul de salarizare este cel corespunzator treptei 3 de salarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionari publici in 2014 gimimic gimimic sunt functionar public consilier, grad superior, treapta 3 din anul 2012 , martie. Vreau sa stiu daca, dupa 2 ani pot avansa intr-o treapta superioara ? pe ... (vezi toată discuția)
Fostele trepte de salarizare... alina8008@yahoo.com alina8008@yahoo.com va rog sa ma ajutati cu prevederea legala potrivit căreia, promovarea în gradul profesional imediat superior celui deţinut se realizează obligatoriu în ... (vezi toată discuția)
Controverse privind reincadrarea de la 01.01.2011 mihami mihami Din dec. 2006 pana in dec. 2010 am fost incadrata in functie publica, grad profesional principal, treapta 1. Din dec. 2010 (dupa sustinere examen) am fost ... (vezi toată discuția)