Doresc sa va relatez o situatie intilnita la doua comune vecine si la care nu am primit raspuns de la cei care m-am adresat pina la aceasta data; Un functionar public a fost promovat în grad în anul 2013 şi a trecut de la clasa I gradul principal - la gradul superior pentru care s-a stabilit salarizarea aferentă (fostei treptei 1)de salarizare, de 1624 lei.
Am avut aceiasi situatie de la comuna vecina in anul 2013, respectiv de promovare in grad a unui functionar public,clasa I de la gradul principal la gradul superior si pentru care s-a stabilit salarizarea aferenta (fostei trepte 3) de salarizare,de 1246 lei.
Problema este ca am prezentat aceasta situatie si la ANFP,persoanei care raspunde de comuna noastra si mi-a recomandat sa trimit un punct de vedere la Directia de salarizare a anfp, directie pe care am cautat-o si nici macar nu exista in cadrul respectivei institutii.Deaceeia am ramas cu un semn de intrebare si anume daca la comuna mea functionarului promovat caruia i s-a stabilit salariul de 1246 lei, este legal sau cel de 1624 lei? Multumesc mult.