avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daune Materiale si morale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daune Materiale si morale

Locuiesc in Germania, am fost pana in Romania in Romania am fost oprit dePolitia Circulatie fara Motiv mi sa intocmit dosar penal ca as fi circulat cu numere false.si mi sa retinut carnetul de conducere. Dupa 6 luni am primit de laProcuratura. Rezolutie Suspendarea urmaririi Penale pentru lipsa fapta si Politia mi-a trimis Carnetul de conducere. Ca urmare a lipsei de carnet in Germania am fost concediat si pana in ziua e astazi nu am gasit inca de munca. Ce trebuie sa fac sa cer Daune materiale ce acte trebuie sa aduc ca sa pot cere daune materiale cat mai mari ???

Alte discuții în legătură

Retinere abuziva permis de conducere de catre politie valentin2873 valentin2873 In Luna Septembrie am condus un autoturism din Germania in Romania cu numere eliberate de autoritati valabile 5 zile si carte verde . Am trecut mai multe tari ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate guliotu guliotu in dec 2008 am fost oprit de un echipaj al politie rutiere pentru depasirea limitei legale de viteza dar aveam si numerele provizorii expirate cu o zi in ... (vezi toată discuția)
Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o informație, am ... DumitruDvs DumitruDvs Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o informație, am fost oprit in trafic cu Nr provizorii expirate și cu o alcoolemie 0,33 Mi sa întocmit proces ... (vezi toată discuția)