avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prescriptie antecontract v/c teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prescriptie antecontract v/c teren

daca se poate invoca prescriptia in cazul unui antectr v/c teren ,daca in antectr s-a notat "predarea si preluarea in stapanire de fapt a imobilului a avut loc azi (8 mai 2007)data semnarii prezentului contract de vanzare cumparare ,iar transferul de drept a proprietati are loc la data semnarii contractului autentic de vanzare cumparare sau la data ramanerii definitive a sentintei date in procesul de intabulare

Alte discuții în legătură

Intrare in posesie sav83 sav83 In contextul unui \"Contract de construire si promisiune de vanzare cumparare\", sintagma \"la data intrarii in posesie\" (va aduc la cunostinta ca nu este ... (vezi toată discuția)
Acte notariale vanzare leroiv leroiv Vanzare teren+cladiri. In acte vanzatorul are prinsa o suprafata de teren + cladiri industriale, care de-a lungul timpului au fost deteriorate incat acum nu ... (vezi toată discuția)
Contract cumparare-vanzare imobil mezgageza mezgageza cum se incheie un contract de cumparare-vanzare a unui apartament? la notar? si din momentul semnarii contractului apartamentul apartine cumparatorului sau ... (vezi toată discuția)