avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte notariale vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte notariale vanzare

Vanzare teren+cladiri. In acte vanzatorul are prinsa o suprafata de teren + cladiri industriale, care de-a lungul timpului au fost deteriorate incat acum nu mai sunt decat niste stalpi de rezistenta si ceva pereti .Actele notariale se pot face numai pe teren ?...nu a existat nicio autorizatie de demolare pana in prezent si se doreste transferul de proprietate cat mai urgent....sunt mai mult de 3 ani de cand vanzatorul e in proprietatea terenului si cladirilor....poate un cadastrist sa constate degradarea cladirilor si astfel un referat al acestuia sa fie luat in seama de notar si evident de cei de la cadastru, carte funciarea astfel incat sa poata fi facut transferul de proprietate ?..altfel actele notariale costa mai mult decat terenul.... multumesc celor care imi vor da un sfat
Cel mai recent răspuns: leroiv , utilizator 22:16, 4 Aprilie 2007
nu se pot face acte doar pe teren decat ca vanzare teren, ramanand in proprietatea ex-ului cladirile:O
Ceia ce nu te scuteste de autorizatia de demolare#-o
~ Conținut șters la cerere ~



Actele vanzare/cumparare trebuie sa cuprinda atat terenul cat si constructiile existente , chiar daca acestea in cazul "ca sunt deteriorare , sau va incurca " sa fie demolate , dupa obtinerea aprobarilor necesare pt aceasta.

Greseala. Se poate vinde terenul si fara constructie:))
~ Conținut șters la cerere ~
Daca citeai tot, vedeai ca acelasi lucru l-am spus si eu:O

Alte discuții în legătură

Achizitionare casa fara intabulare in vederea demolarii Brezae Brezae Sunt interesat sa achizitionez o casa batraneasca care nu este intabulata. Intrebarea mea este: Mai este necesara intabularea acesteia, de vreme ce doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare casa demolabila si teren mmus mmus Buna ziua, Daca vreau sa vand o casa demolabila si terenul aferent, sunt obligata sa fac cadastru si intabulare? In cazul in care casa este demolabila, mai ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare camiha camiha O societate comerciala isi desfasoara activitatea intr-un spatiu inchiriat de la o cooperatriva mestesugaresca. Acum a aparut ocazia de a cumpara acest ... (vezi toată discuția)