avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce sanse de castig am?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce sanse de castig am?

Ce sanse de castig am , intr-un posibil viitor proces pentru lipsa in gestiune, de care nu am cunostinta, daca:
-Nu am semnat inventarul la intrare, nici proces verbal de primire, dar am semnat in registrul de intrari-iesiri
-la momentul angajarii, exista o lipsa in gestiune asumata de fosta colega, dar care nu a fost scazuta din registrul, deci era o suma nu era faptica, neavand atata marfa in magazin la angajare, precum figureaza suma din registrul
-am mai facut inventare, dar nu au fost semnate de noi, cateodata nici nu le-am vazut continutul
-am semnat ultimul inventar, dar am refuzat sa semnez declaratia de inventar
-predam marfa insotita de aviz la magazinul alaturat, dar nu au fost semnate de noi toate avizele
-avem un referat, semnat de noi, potrivit caruia am luat pe datorie marfa in val de 16 lei, dar am achitat-o a doua zi-ei zic ca am recunoscut ca am furat prin acest referat, deci este ca si cum avem antecedente si ne baga la furt pentru lipsa in gestiune
-nu se preda monetar la iesire din tura
-primeam marfa fara facturi
-am avut mai multe colege pe parcurs

Nu mai stiu unde sa intreb cum trebuie procedat, ce sa facem, unde sa
mergem.....:( In cat timp pot pretinde de la noi suma lipsa?
Cel mai recent răspuns: Claudiu Rares Moarcas Juravschi , Consilier juridic 19:15, 12 Februarie 2014
3 ani prescriptia generala;
este mai delicat sa oferi un verdict, o solutie cu privire la cele de mai sus! un sfat, daca o sa-l urmati: mergeti la un avocat pana nu incepe faza de urmarire penala! 100-80 lei o consultanta juridica, cred ca este intelept! " paza buna trece primejdia rea"

Iar prejudiciul, cel de 16 lei este insignifiant, mai ales ca a si fost recuperat!
Fara sa asteptati mai multe si diferite raspunsuri, starea de fapt expusa in fata unui avocat, de preferat specializat in penal, va ajuta SIGUR mai mult decat forumul, cu stima.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
Claudiu Rares Moarcas Juravschi, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Inventar fals BIGHY BIGHY Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)
Lipsa la inventar andyuta andyuta Buna seara, Mi\'am dat demisia din motive personale,am stat in preaviz doar 7 zile,acum fiind in concediu medical timp de o saptamana,urmand ca apoi sa;mi ... (vezi toată discuția)