avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general lipsa la inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

lipsa la inventar

Buna seara,
Mi'am dat demisia din motive personale,am stat in preaviz doar 7 zile,acum fiind in concediu medical timp de o saptamana,urmand ca apoi sa;mi continui perioada de preaviz(cele 8 zile ramase).In decursul acestor zile trebuie sa mi se faca inventarul.aceasta societate se ocupa cu,comercializarea de lenjerie intima.Din experienta inventarelor facute pana acum sigur va iesi lipsa si la acest inventar.Pana acum toata lipsa ne'a fost imputata noua angajatilor,scazandu'ne lunar o anumita suma.
As dori va rog sa stiu in cazul in care va iesi o lipsa prea mare(pana acum iesea in jur de 10 mil,dar inventarul se face la 6 luni)m'ar putea obliga sa aduc diferenta de bani?sau sa ma constranga pe cale juridica?va trebui sa primesc lichidarea,plata la zi pt orele lucrate si banii pe concediul de odihna neefectuat.Ar mai fi de mentionat ca pana acum nu am semnat nimic pentru banii retinuti sau altceva decat PV de inventariere.
Va multumesc daca imi puteti raspunde!
Cel mai recent răspuns: andyuta , utilizator 21:56, 13 Ianuarie 2010
dar gestiunea cine o are?
eu si colega mea.suntem doar 2 fete pe magazin.
si altcineva mai are acces in magazin in afara de voi doua?
nu.acum cat timp am fost eu in concediu este o alta fata de la alt magazin care apoi va prelua gestiunea.
pai si cum se constata lipsa in general.
de exemplu la stocul rezultat la inventarul de la 31.12.2009 se adauga intrarile din ianuarie si se scad vanzarile si rezulta stocul la 31.01.2010. Asa faceti?
nu pastrati inventarele lunilor anterioare si nu tineti evidenta intrarilor din luna , a vanzarilor, nu aveti caiet?

Alte discuții în legătură

Gestiune la o benzinarie semiti semiti Sotia mea lucreaza la o benzinarie, iar in aceasta benzinarie se fac niste mici ghiduseli de catre seful de statie ca sa-i scuture pe angajati de niste bani. ... (vezi toată discuția)
Probleme la inventar bamsy_nicu bamsy_nicu Ma poate lamuri cineva, va rog, daca urmatoarea situatie este corecta: La data de 08.10 mi s-a facut inventar la gestiune. Conform intrarilor si iesirilor ... (vezi toată discuția)
Inventar cu probleme Beauty Beauty Buna ziua As dori va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum se face un inventar corect M-am angajat la o firma in functia reprezentat vanzari si timp de 1 ... (vezi toată discuția)