avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Gestiune la o benzinarie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Gestiune la o benzinarie

Sotia mea lucreaza la o benzinarie, iar in aceasta benzinarie se fac niste mici ghiduseli de catre seful de statie ca sa-i scuture pe angajati de niste bani. Adica se face gestiunea la tigari ( de ex) si ies in minus cu cateva cartuse si dupa aceea ii pune pe angajati sa plateasca ( in contractul individual de munca nu stipuleaza plata angajatului inventarele de platit) , seful de statie baga din burta pe casa ( de ex 120 de pachete de tigari) si dupa aceea ii pune pe angajati sa plateasca si multe altele . Dati-mi un sfat ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 18:10, 24 Noiembrie 2018
Sa sesizeze politia si sa ia filmarile de pe camere si sa-l surprinda cand le ia.....
In aceiasi maniera puteti sa il reclamati si la forul superior care sa verifice si sa-l dea afara

Nu stim cum isi dau gestiunea in primire si cum dracu reuseste ala sa ia marfa la nivelul cartuselor...Dar ma rog....

Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
DenisRif, utilizator
E foarte corect ceea ce vi s-a sugerat in raspunsul anterior dar sa aveti in vedere si faptul ca afirmatia dumneavoastra ca "in contractul individual de munca nu stipuleaza plata angajatului inventarele de platit" nu este corecta. Adica vorbind in general, daca se constata lipsa la inventar salariatul responsabil sa nu plateasca? Nu trebuie neaparat sa apara in contract din moment ce este trecut in lege si legea este peste contractul dintre parti.
Deci sa sesizeze politia caci daca vreodata va dori sotia sa se apere, nu va mai putea daca nu dovedeste ca a intreprins ceva inca de la incept cand a sesizat neregula.
multumesc pentru raspuns , vreau sa mentionez , ca stocul este facu alandala , sunt produse care se vand in benzinarie si ele figureaza ca nu mai sunt in stoc de o saptamana sau chiar doua , in afara de politie , care autoritate ar trebui sesizata pentru acestea?
Pai tot Politia-Serviciul de Investigare a Fraudelor.... Dumnealor pot verifica toate jongleriile care le descrieti....
Ce este extrem de neinteles . Cum au gestiune daca produsele sunt haotic in magazin...?
Practic puteti sa discutati cu un avocat ,sa-i explicati in detaliu ce se petrece acolo ca sa stie sigur ce institutii sesizeaza.....
Daca se invarte marfa "la negru" poate intervenii si ANAF impreuna cu politia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce sa fac dodici dodici pe data de 04/05/09 mi-am pus demisia, mi-a fost inregistrata si am fost anuntata ca pana pe data 14/05/09 voi avea inventar. prin sondaj . ca sa nu am ... (vezi toată discuția)
Lipsa la inventar andyuta andyuta Buna seara, Mi\'am dat demisia din motive personale,am stat in preaviz doar 7 zile,acum fiind in concediu medical timp de o saptamana,urmand ca apoi sa;mi ... (vezi toată discuția)