avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nu stiu ce sa fac
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nu stiu ce sa fac

pe data de 04/05/09 mi-am pus demisia, mi-a fost inregistrata si am fost anuntata ca pana pe data 14/05/09 voi avea inventar. prin sondaj . ca sa nu am divergente cu sefii am semnat declaratia de incepere a inventatului ca nu am cunostiinte de plusuri sau minusuri (m-au amenintat ca cheama si politia) eu, desi la inceputul anului am facut liste de mana de inventar care cumulau vreo 4 miliade (vechi) la centralizatorul inventarului s-au adauga alte 3 miliarde (marfa vanduta la negru si prinsa in gestiune intr-o partitie separata a mentorului (programul de gestiune) si am semnat pe cele 7 mld.ca sa-mi pastrez serviciu . am inteles situatia si nu am comentat va intreb acum ce se poate intimpla daca sefii mei ar vrea intradevar sa-mi faca rau. deocamdata facem inventar fara a lua in considerare vanzarea la negru adunata de dinainte de a veni eu in firma
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 18:47, 19 Mai 2009
depinde cat puteti proba din cele afirmate...in cazul in care le trece prin minte sa va impute lipsa in gestiune puteti proba ca la ultimul inventar stocul faptic era de 4mld. lei ? aveti martori?aveti listele de inventar?
listele de inventar sunt in arhiva societatii si din cei 3 angajati nici unul nu va fi martor impotriva sefilor
Nu poate sa va impute stocul de marfa neinregistrat in contabilitate. Evaziunea fiscala se pedepseste cu amenda si inchisoare.
Corect Iuliana....dar , cred ca ar trebui sa stie si acest lucru , mai cu seama ca lucreaza cu marfa la negru...nu cred ca vor sa intre sub incidenta evaziunii fiscale.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent,va rog,am mevoie de ajutorul vostru calinamalia calinamalia are voie sa ma scoata lipsa la stoc de mag dc eu nu am luat nici un stoc in primire??si dc ma scot lipsa eu ce pot face? (vezi toată discuția)
Inventar florins89 florins89 Buna ziua, Sunt angajata la o firma de cateva luni pe postul de asistent comercial. In urma cu o luna sefii s-au decis sa-mi dea gestiunea produselor finite. ... (vezi toată discuția)