avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Perioada determinata - delegare!!!
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Perioada determinata - delegare!!!

Sunt angajata pe perioada determinata pe un post de muncitor calificat tr.III. Contractul de munca imi expira in 19 nov. 2014. Intre timp, s-a ivit ocazia sa fiu trecuta cu decizie de delegare pe un post de secretar, avand calificarea si pregatirea in domeniu. Aceasta decizie va fi data incepand cu data de 1 martie si se va incheia pe 31 august. Aceasta este hotararea inspectoratului scolar. Directorul de liceu spune ca imi va face decizie de pe 1 martie 2014 pana pe 31 mai 2014. Adica pe 3 luni, urmand ca apoi sa prelungeasca cu inca 3, asa cum a decis inspectoratul. Este corect cum spune inspectoratul - pe 6 luni sau cum spune directorul - din 3 in 3 luni? Iar dupa ce se incheie delegarea, ma mai pot reintoarce pe postul pe perioada determinata, cel de muncitor, pana la data incheierii-nov. 2014? Sau il pierd o data cu delegarea? Cu multumirile de rigoare!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:36, 12 Februarie 2014
Aici este vorba despre delegarea de competenta. Situatie nereglementata expres in legislatia muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de toxicitate bulan007 bulan007 Buna.Lucrez la un liceu ca muncitor calificat(fochist) si as vrea sa va intreb daca mai primim inapoi sporurile care ni s-au taiat(spor de conditii grele si de ... (vezi toată discuția)
Numire director liceu enrike enrike Am susţinut concursul pentru ocuparea unui post de director la liceu într-un judeţ pilot în sesiunea octombire – noiembrie 2008, fiind ... (vezi toată discuția)
Somaj fara decizie de incetare a contractului??? catanamihaela catanamihaela Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutatisi pe mine cu un raspuns. In anul scolar 2010- 2011 am predatla o scoala generala. Contractul meu a fost pe perioada ... (vezi toată discuția)