avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Prescriere taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Prescriere taxa auto

Clientul meu nu a platit impozitul auto la primarie pt doua autoutilitare dupa cum urmeaza :una - inscrisa in 29.07.2003 si una inscrisa pe 01.07.2008 care este termenul de prescriere si cum se calculeaza mentionez ca nu a primit instiintare sau somatie.

Alte discuții în legătură

prescriere impozit primarie .bună ziua . am primit o înstiințare/dosar precum că am de ... Flaviusparascanu Flaviusparascanu Bună ziua . Am primit o înstiințare/dosar precum că am de plată impozitul aferent unei dacia 1310 din anul 2012 și păna în prezent 2022 . Mentionez ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie valentina1968 valentina1968 as dori sa ma informati si pe mine in legatura cu niste amenzi de circulatie.mentionez ca deja sunt intrate in prescriptie ,iar mai nou de 2 ani imi apar pe ... (vezi toată discuția)
Propire pe pensie o amenda masina delia.savin delia.savin buna ziua va rog sa-mi spuneti termenul de prescriere a unei amenzi auto din 2007 pentru care am primit somatie de plata cu data emiterii 08.12.2009 si este ... (vezi toată discuția)