avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită propire pe pensie o amenda masina
Discuție deschisă în Executare silită

propire pe pensie o amenda masina

buna ziua
va rog sa-mi spuneti termenul de prescriere a unei amenzi auto din 2007 pentru care am primit somatie de plata cu data emiterii 08.12.2009 si este neachitata...

din 2009 nu am mai primit nimic si nici in Dedciziile de impunere anuale cu impozitele de plata NU apare aceasta restanta de care chiar am uitat...

azi am primit Instiintare de propire pe un titlu executor cu data de 12.06.2014 pe care nu l-am primit...

exista vreo cale de anulare a ac propiri???

multumesc
Cel mai recent răspuns: delia.savin , utilizator 15:13, 7 Iulie 2014
Care este situatia cu procesul verbal de constatare a contraventiei, actul prin care ati fost amendata, l-ati primit? L-ati semnat?
nu am primit personal amenda si nici nu am semnat procesul verbal....masina e pe numele meu dar o conduce sotul meu... daca eram opriti pt depasirea vitezei Amenda era pe numele sotului ca el conducea...
procesul verbal l-am primit atasat la Somatia nr 122843/24.11.2009
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal viteza bgdan bgdan Buna ziua, va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme: - sambata am fost oprit pentru depasirea vitezei, pe buna dreptate. In procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie de care n-am stiut jericho33 jericho33 buna ziua. am primit instiintare acasa ca trebuie sa predau permisul din cauza cumului de puncte.....stiam ca nu am cumul de puncte asa ca m am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie Alex_28 Alex_28 Buna ziua. In luna Iunie 2013 ma intorceam din concediu si in judetul Buzau am fost oprit de Politie. Dna. agent mi-a comunicat faptul ca am fost oprit pentru ... (vezi toată discuția)