avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal viteza
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal viteza

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme:
- sambata am fost oprit pentru depasirea vitezei, pe buna dreptate. In procesul verbal pe care l-a incheiat domnul politist a gresit, intentionat/nu, numarul masinii pe care o conduceam.
Am semnat procesul verbal, dar atunci nu am observat aceasta "greseala".
Ce sanse de castig am daca contest amenda?

Mersi
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:03, 24 Septembrie 2012
Pentru acest motiv nu aveti sanse sa vi se anuleze PV de contraventie.
nu sunt sanse daca restul rubricilor sunt completate corect, de exemplu numele contravenientului, datele de identificare CNP, adresa, etc. daca exista si poza sansele sunt nule.

cititi mai multe aici privind nulitatea proceselor verbale

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa tamponare trecuta gresit in pv ma poate ajuta sa obtin anularea pv-ului? sau inlocuirea amenzii cu avertisment? tudoracherazvan tudoracherazvan Revin cu o intrebare in urma unei tamponari am fost gasit vinovat de politistul constatator tamponarea sa petrecut in piata alba iulia nr 8 in fata bcr-ului , ... (vezi toată discuția)
Proces verbal cnp gresit richy richy Buna seara, Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Numele completat gresit in pv hmu Alin hmu Alin Am luat o amenda pentru depasirea vitezei dar cand sa o platesc am vazut ca in PV agentul mi-a gresit prenumele in loc sa il treaca pe al meu l-a trecut pe cel ... (vezi toată discuția)