avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare creanta salariala de la o societate in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare creanta salariala de la o societate in faliment

Buna seara! Societatea la care lucra sotia mea a intrat in insolventa,iar de curand a fost aprobat falimentul urmand ca toate bunurile sa fie lichidate. As vrea sa stiu daca sotia mea, inscrisa la masa credala ca salariat, mai are vreo sansa sa-si recupereze creanta, tinad cont ca o banca avea ipoteca pe toate bunurile societatii? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:21, 13 Februarie 2014
Putin probabil. Sunt sanse doar daca lichidatorul va reusi sa valorifice orice alte bunuri ale societatii care nu consitutiau garantia bancii (exemplu: mobilier, stocuri de marfa etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare fidejusor calinhada calinhada Buna ziua. Doresc sa va intreb daca firna la care sunt administrator a intrat in insolventa, iar banca de la care a avut contract un credit sa inscris la masa ... (vezi toată discuția)
Antecontract - insolventa inlineasofa inlineasofa O societatea X a incheiat cu o banca in 21.12.2004 un contract de credit garantat pe suma de 450.000 euro pe 7 ani printr-o ipoteca de un imobil (cladire + ... (vezi toată discuția)
Ipoteca sbpackard170 sbpackard170 In anul 1998 am ipotecat un teren care imi apartine ca persoana fizica in favoarea unei banci pentru un credit acordat unei firme. Firma a intrat in faliment ... (vezi toată discuția)