avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata stagiului de cotizare la pensie, sanatate si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata stagiului de cotizare la pensie, sanatate si somaj

Buna ziua,

In cel mult 1 luna de zile va inceta colaborarea de comun acord cu actualul angajator, iar din momentul incetarii CIM cu actualtul angajator pana ma voi angaja in alta parte, vreau sa-mi platesc din mana stagiul de cotizare la pensie, sanatate si somaj.

Ma puteti indruma cu privire la:
- pasii pe care trebuie sa-i urmez
- institutiile la care trebuie sa ajung
- actele necesare

Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Despre acte pensie mihaimares59 mihaimares59 Ce acte trebuie sa-mi dea actuala firma unde lucrez ptr a depune la dosarul de pensie (vezi toată discuția)
Pensie anticipata atenastef atenastef Buna ziua, Intrebarea mea cu referire la Pensia anticipata este pentru o : Salariata, : data nastere - 03.03.1957 vechime in munca - ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata! Gabriela Dirtu Gabriela Dirtu Ma numesc Marinescu, sunt nascuta pe 05.11.1954. Lucrez neintrerupt din anul 1977. Doresc sa ma pensionez anul acesta. Puteti sa-mi spuneti daca este posibil ... (vezi toată discuția)