avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii dupa tatal decedat de 2 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii dupa tatal decedat de 2 ani

Dupa decesul tatalui am facut o preluare de contract pe numele meu la o firma de internet.Am platit tot ce datora el si toate facturile care au urmat apoi pe numele meu.La mai bine de un an de la decesul lui primesc pe numele lui o notificare cum ca ar mai fi un rest de plata.Trebuie sa platesc,din moment ce am facut preluarea de contract pe numele meu iar vechile facturi nu le mai am?
Cel mai recent răspuns: justice86 , utilizator 09:34, 14 Februarie 2014
Daca spuneti ca ati achitat "tot ce datora" solicitati furnizorului de servicii de internet clarificari privind factura neachitata.
au spus ca sunt facturi neplatite pe numele lui.dar eu toate facturile venite ori pe numele lui ori pe al meu le-am platit,altminteri mi-ar fi fost oprit serviciul de internet.am mai cerut lamuriri odata si au spus ca eu sunt in regula cu plata,el nu e.el fiind decedat eu sunt acum fortata sa platesc.nu mi se pare in regula dupa atata timp
Va duceti la furnizorul de internet cu facturile platite care au fost pe numele tatalui dvs, avand in vedere ca erau niste plati neachitate trebuia sa apara pe facturile care le-ati achitat deja dvs.
dna de la firma era foarte agresiva,imi spunea de executare silita.asta m-ar interesa,e posibil asa ceva?singura mostenire de la tatal meu este un apartament
Executare silita pentru niste facturi?Mai mult ca sigur datoria o vor vinde unei firme de recuperari .Doamna respectiva v-a aratat niste acte de unde rezulta acele datorii?Daca datorille sunt, atunci unul dintre angajati din neglijenta nu a trecut toata suma datorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare ultimativa firma de recuperare sonya_67 sonya_67 Buna ziua, In urma cu doi ani, mai exact in mai 2014, tatal meu a decedat. Am luat atunci legatura cu banca la care avea un credit si cu furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata - probleme facturi Ioana-Roxana Ioana-Roxana Buna ziua! Firma in cadrul careia imi desfasor activitatea a furnizat marfa, timp de doi ani de zile, altei persoane juridice. Debitoarea a platit o parte din ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc ContSters347381 ContSters347381 Buna ziua...Tatal meu a facut in 2007 un abonament la o firma de telefonie mobile. A achitat 1 an si jumatate si cand i-a venit factura 1100 lei nu a mai ... (vezi toată discuția)