avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Va rog un sfat - contestatie la executare ; ...
Discuție deschisă în Executare silită

Va rog un sfat - contestatie la executare ; suspendarea executarii

Un asazis creditor mi-a inaintat instiintarea de executare in aceeasi zi in care mi-a blocat si conturile societatii In termenul legal am depus Contestatie la Executare si dupa primul termen imi trimite din nou in cadrul aceluias dosar de executare o alta instiintare de plata insotita de somatie
I-am trimis prin email si fax o adresa prin care ii aduceam la cunostiinta ca ptr dosarul de executare am depus Contestatie
Considerati ca ar trebui sa mai depun o Contestatie la Executare ca urmare o celei de a doua instiintare de plata?
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 10:05, 15 Februarie 2014
Ati solicitat suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiei?
nu pentruca daca cer suspendarea trebuie sa platesc cautiune pe care nu o am
Atunci somatiile si continuarea executarii este legala, indiferent cate contestatii faceti dvs. Contestatia la executare nu suspenda executarea.

Pentru a se suspenda executarea, trebuie sa solicitati suspendarea provizorie a executarii sau suspendarea executarii, binenteles cu plata prealabila a cautiunii.
Va multumesc acest aspect eu nu l-am luat in calcul intrucit in contestatie am solicitat anularea tuturor formelor de executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare Mihaela Nevoie Mihaela Nevoie Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o hotarare judecatoreasca prin care sa se fi admis o contestatie la executare, cu consecinta deblocarii conturilor? E ... (vezi toată discuția)
Procedura cererii de suspendare provizorie a executarii catinf catinf Buna ziua, Am doua intrebari de procedura privind cererea de suspendare provizorie a executarii: 1. Una din conditii este sa fie inregistrata o ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)