avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Autofacturarea
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Autofacturarea

Buna ziua,
Am si eu urmatoarea situatie:
O societate comerciala a achizitionat de la un furnizor extern niste mostre.Clinetul nu a vrut sa plateasca aceste facturi,iar acum furnizorul vrea sa dea in judecata clientul ptr neplata.
Avocata spune sa le trimitem colet cu aceste mostre si sa le autofacturam.
Cum se face autofacturarea in acest caz si care ar fi inregistrarile contabile ??
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Autofacturare MadiTzu MadiTzu Am primit o marfa pe data de 04.02.2011, am intocmit nir, iar in codul fiscal art. 155 scrie ca pana cel mai tarziu in a 15-a zi ale lunii urmatoare trebuie ... (vezi toată discuția)
Mostre produse anomis1980 anomis1980 buna ziua! am si eu o problema: cum inregistrez in contabilitate mostrele de produse pe care le dau diversilor client? situatia este urmatoarea: am mai ... (vezi toată discuția)
Vama refuza sa-mi elibereze coletul pentru ca are mostre LadyD1 LadyD1 Buna ziua! Am primit aviz de la oficiul postal vamal sa merg sa ridic un colet pe care il comandasem din SUA (mostre de farduri-in jur de 20 pliculete). Asa ... (vezi toată discuția)