avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Termen inmatriculare masina mostenita
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Termen inmatriculare masina mostenita

Buna seara,

Am mostenit o masina (an fabricatie 2006) impreuna cu fratii mei (2), am obtinut certificatul de mostenitor, ulterior facandu-se partajul pe numele meu.

Intrebarea este in cat timp trebuie sa inmatriculez masina? Si care sunt pasii de urmat?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihaltanAndrei , utilizator 14:33, 21 Februarie 2014
In termen de 30 de zile de la obtinerea certificatului de mostenitor asupra bunului mobil,
desfasurati demersuri la autoritatea fiscala de trecere pe rolul dv fiscal si de inmatriculare auto
Buna ziua,

Pentru dosarul de inmatriculare imi trebuie vreo adeverinta de la finante cum ca nu se plateste taxa? Sau asta decid cei de la inmatriculari pe baza certificatului de mostenitor si partaj?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina trecuta doar la primarie fara a mai fi schimbate numerele Ionel03 Ionel03 As dori sa achizitionez o masina, dar problema este ca aceasta a fost cumparata de actualul propietar in ianuarie.Acesta a bagat-o la impozit la primarie dar ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar auto mostenit bea_medro bea_medro Buna ziua, Am obtinut in urma dezbaterii succesorale dupa sotul meu decedat, un autoturism din 1994. Este imperios necesar schimbarea certificatului de ... (vezi toată discuția)