avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala suspendata

buna seara!am avut 2 societati comerciale pe care le am suspendat din 2005 pe 3 ani am platit impozite si datorii dar nu le am radiat !acum am primit o instiintare de la registrul comertului dupa toti anii acestia ca am vreo 2000 de euro de plata dobanda si nu mai stiu ce!din cate stiam dupa 5 ani de cand nu functionam trebuiau sa se inchida de la sine ,am avut sediul acestor firme in apartamentul unde locuiesc e posibil sa imi puna sechestru pentru aceste datorii pe casa?ce trebuie facut sa scap de aceste datorii! multumesc anticipat si astept raspunsul dv!

Alte discuții în legătură

Infiintare s.r.l. Cristyanna Cristyanna As vrea sa infiintez un S.R.L., insa la sediul social (apartament cu doua camere) figureaza alte trei trei societati comerciale (la registrul comertului ... (vezi toată discuția)
Cum pot desfinta o societate ignat ramona ignat ramona Buna, Am avut o societate si din 2007 nu au mai fost depuse la finante bilanturile ele fiind pe 0,societatea nu a mai avut nici o activitate din 2005.Cum se ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma doinaradicof doinaradicof Buna ziua, Am o societate comerciala infiintata in 2007., cu sediul social in Slobozia, jud Ialomita. Am desfasurat cateva luni de activitate iar in august ... (vezi toată discuția)