avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plata amenda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plata amenda

buna ziua
doi vecini s-au batut, a intervenit fiul agresorului sa-i desparta
victima a chemat politia si au fost amendati agresorul cu 500 lei si fiul acestuia cu 200 lei.
a 2-a zi victima s-a prezentat la parchet unde a facut plangere impotriva celor doi
au fost fost sanctionati cu 500 lei amenda si 100 lei cheltuieli de judecata
intrebarea este : cei 2 agresori trebuie sa plateasca amandoua amenzile (si de la politie si de la parchet) pt aceeasi infractiune sau numai una?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal AlexMitrea AlexMitrea daca o persoana este batuta pe strada de 2 indivizi...ii da sangele pe nas...dar nu prea tare...si victima nu are nici o zi de spitalizare...decat cateva ... (vezi toată discuția)
Amenzi contraventionale pentru tulburarea ordinii publice andreibma andreibma salut acum o luna de zile am fost implicat intr-un scandal la un bar . Totul a inceput de la niste indivizi pe care eu nu ii cunosc si cand am vazut ca se ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta amenda administrativa? mihaela1985 mihaela1985 Se poate face contestatie pentru o amenda administrativa primita de la Parchet? Sotul meu a fost cel vatamat, a inaintat plangere la organele de politie, ... (vezi toată discuția)