in iulie 2013 am infiintat pfa, am depus decalaratia 220 la anaf cu venitul estimat, iar pe parcursul anului 2013 nu am avut deloc activitate. trebuia sa depun pana la 31 ianuarie din nou declaratia 220? ce alte declaratii ar trebui sa mai depun?
nu platesc sanatate sau pensie pentru ca am contract de munca.
multumesc
Doar contributia la pensie e conditionata de faptul ca mai aveti in alta parte un contract de munca valabil. Pentru sanatate trebuia sa platiti acele plati anticipate in anil 2013, la aceleasi termene cu plata anticipata in contul impozitului pe venit.
Pentru incheierea anului 2013, pana pe 25 mai 2014 depuneti D200.
Termenul de depunere pentru D220 până la data de 25 mai a anului de impunere, odată cu declarația privind venitul realizat, în cazul contribuabililor care, în anul anterior, au realizat pierderi şi cei care, au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal, precum şi cei care, din motive obiective, estimează că vor realiza venituri care diferă cu cel puțin 20% față de anul fiscal anterior.
Termen d220
ardei2011
Am un PFA infiintat in luna mai 2012. Conform instructiunilor D220, ‐ contribuabilii care, în anul anterior, au realizat pierderi şi cei care, au ... (vezi toată discuția)