avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns privind taxa de poluare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns privind taxa de poluare

Ce inseamna mai exact?

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: HOT. - Admite cererea precizată.
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 16:49, 14 Februarie 2014
HOT. =hatarare : - cererea formulata de catre dumneavoastra a fost adminsa. Ati castigat ce ati cerut. asteptati recursul ce il face MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE PRIN ADMINISTRATIA NATIONALA A FINANTELOR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa mediu MoroXp MoroXp Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa recuperez o taxa auto. Pe data de 30 Mai 2017 am mers la tribunal. Astazi am ferificat online si am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Secþia a ii-a civilã de contencios administrativ ºi fiscal dmg_prof dmg_prof Buna ziua! M-a rugat fratele meu sa caut un site ceva sa ii explice si lui ce inseamna asta : Informaţii generale Nr. unic (nr. format vechi) ... (vezi toată discuția)
Solutie dispusa in cauza avand ca obiect taxa de poluare jonny81 jonny81 am contestat taxa de poluare si am primit raspunsul ra Pagina 1 TERMENE DE JUDECATÃ: Data Detalii 10/04/2012 Amână cauza Solutie: pentru ... (vezi toată discuția)