avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie dispusa in cauza avand ca obiect taxa de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie dispusa in cauza avand ca obiect taxa de poluare

am contestat taxa de poluare si am primit raspunsul

ra
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
10/04/2012 Amână cauza
Solutie: pentru a se introduce în cauză chematul în garanţie
25/09/2012 Admite cererea
Solutie: Respinge excepţiile ca nefondate. Admite acţiunea. Admite cererea de chemare în garanţie.
Pagina 1

Ultima actualizare: 25.09.2012

mai exact ce inseamna si ce urmeaza acum
Pe scurt, aţi câştigat procesul. V-aş răspunde şi "pe lung" dacă aş şti cine a invocat excepţiile pe care le-a respins instanţa. Cererea de chemare în garanţie a fost făcută de Finanţe, iar calitatea de chemat în garanţie a avut-o Administraţia Fondului pentru Mediu, unde ajung sumele provenite din această taxă. De principiu, părţile care au pierdut vor ataca sentinţa cu recurs.
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
ok deci trebuie sa astept acum sa faca recurs
si daca scrie altfel:
Tip solutie: Admite in parte acţiunea
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Respinge cererea de chemare în garanţie.
Ce sa inteleg? Nu scrie o alta data de sedinta..
Nici eu nu vă pot spune foarte multe.

În esenţă, instanţa a admis o parte din pretenţiile dvs. (nu am cum să ştiu care sunt acelea) şi a respins cererea de chemare în garanţie a Administraţiei Fondului pentru Mediu. Trebuie să aşteptaţi să vi se comunce sentinţa acasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare botnaruelvira botnaruelvira Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Refuz de executare a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile chaserica chaserica Buna seara, Ptr inceput, daca am gresit sectiunea, imi cer scuze si rog un moderator sa o mute la sectiunea corecta. In regula, problema mea este ... (vezi toată discuția)
Calculul şi plata diferenţelor dintre drepturile salariale încasate şi cele cuvenite, în conformitate cu prevederile legii nr. 221/2008 ncNC ncNC Cui mă adresez ca să primesc drepturile în baza Legii nr. 221/2008 ? Sunt în următoarea situație: Tribunal solutie: Admite in parte cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)