avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Grandomanie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Grandomanie

buna!de ceva vreme am revenit la domiciliul pe care l-am avut prima data.aici am gasit aroganta grandomanie a celor din jur si binenteles de ce imi merge mie bine!?desi am doar un vecin la est, la nord DN.. ,vest DE.. si respectiv nord-vest petrom,am parte zi de zi de poluare fonica la kg.bun. mi s-a recomandat ascultarea unui post de radio sau muzica pt. a atenua poluarea fonica.zis si facut.apropo am stres adrenal......mai multe.si carcotasii din zona tot isi doresc ce am eu.mi-au decedat aproape toate rudele, mai am pe maicamea si matusa mea.detin mai multe terenuri , supercar, supersport din ce am invatat la bursa.sunt un om pacifist ,nu caut conflicte, nu ies pe stada sa tip , nu am timp de asa ceva , nu apuc sa fac asa ceva pt ca sunt asaltat de cersetori ...locuiesc intr-un oras mic si plin de t....rani din imprejurimi, o mica tar..no-maf..e cu japca. toata ziua vor sa-si dea aere sa-i aud dar pentru ca nu am timp si nu sunt curios de bagarea lor in seama, forteaza nota.pe data de 13. 02 .2014 ora 21.30 vine maica-mea stresata ca a vanit politia comunitara la poarta ca deranjez cu muzica!?iesind la poarta am fost amenintat ca daca nu mai ascult muzica dupa ora 22.00 se va face uz de forta si ....apropo singurul vecin pe care il am la est este un destept de origine roma care si-a tras cnalizarea in fantana .i-am spus sa o anuleze dar ploua...si imi blocheaza calea de acces aproape totdeauna , la fel si ceilalti carcotasi din zona si tot tinpul vor sa le dau raportul ce fac , sau stau ei pe langa gard si spioneaza,bun acu problema este muzica pentru ca nu pot distinge in ce zona sunt....lipsa de ocupatie.unul dintre carcotasi este amic cu primarul si to timpul face circ pe strada. banuiesc ca el a pus aceasta presiune pe comunitari, pt ca nu au dorit sa-mi spuna nici un nume.solutie pt linistea mea ?ps. sunt de luni pana vineri de la 10.00-18.00h pe bursa, si pintre treminand electomecanica si diploma in constructii, renovez case masini , moto personale din pasiune ....singur o modalitate de a face unele economii si esti sigur pe ce ai facut cu mainile tale.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:54, 15 Februarie 2014
mi s-a recomandat ascultarea unui post de radio sau muzica pt. a atenua poluarea fonica

si nu puteti asculta la.. casti ?
Nu am inteles la a cui grandomanie va referiti..
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina emanuellen emanuellen Buna,am cumparat un Opel Corsa in Germania. Nu am avut inca masina in viata mea ,va rog sa-mi spuneti ce am de facut pas cu pas,ca sa fiu in regula cu actele ... (vezi toată discuția)
Abuz politia rutiera marci2 marci2 Buna ziua, As dori sa adresez si eu o intrebare pe forum. In data de 05,10,2011 am fost oprit de un agent de politie care se deplasa in fata mea la aprox ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la aer ? aeg aeg Locuiesc la etajul 10 al unui bloc din bucuresti. Ori de cate ori vreau sa deschid ferestrele, imi invadeaza casa un aer care miroase a excremente de pisica ... (vezi toată discuția)