avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care sunt urmatorii pasi ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care sunt urmatorii pasi ?

La judecatorie, dupa audierea a 3 martori, s-a castigat si s-a admis anularea procesului verbal de contraventie pentru aplicarea unei sanctiuni de catre ITM. La recursul de la Tribunal situatia a fost invers si fara alte discutii s-a dispus plata amenzii. Care sunt urmatorii pasi deoarece consider ca persoanele respective nu au analizat corespunzator cauza.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 09:22, 15 Februarie 2014
reluflorea a scris:
Care sunt urmatorii pasi deoarece consider ca persoanele respective nu au analizat corespunzator cauza.

Pentru motive care vizează fondul cauzei ("analiza corespunzătoare a cauzei"), nu mai aveţi deschisă nicio cale de atac. Îmi pare rău.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutia instantei de recurs ded ded Am facut recurs pentru anularea unui proces verbat de contraventie. Pe portalul instantelor apare urmatoarea sentinta: admite recurs-cu casare. Dispus ... (vezi toată discuția)
Decizie favorabila?- sentinta civila, contestatie pv politie rutiera. Bogdan1943 Bogdan1943 Buna ziua, rezultatul ultimei sedinte de judecata pentru contestarea unui PV de contraventie este urmatorul: Tip solutie: Admite plângerea Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Tardivitate proces verbal - nulitate absolutã gyorfi raul gyorfi raul Am si eu o problemă, am atacat un proces verbal de contracenţie peste termenul de 15 zile legale; dar am invocat motive de nulitate absolută conf. art. 17 ... (vezi toată discuția)