avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... solutia instantei de recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

solutia instantei de recurs

Am facut recurs pentru anularea unui proces verbat de contraventie. Pe portalul instantelor apare urmatoarea sentinta: admite recurs-cu casare. Dispus rejudecare.
Ce inseamna?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 19:21, 1 Iulie 2010
Inseamna ca recursul dvs a fost admis, sentinta de fond atacata de dvs a fost desfiintata, iar dosarul este trimis pentru rejudecare fond la instanta initiala
Instanta a admis recursul, a casat (desfiintat) sentinta instantei de fond si a trimis cauza spre rejudecare din nou la judecatorie.;)
dosarul se va judeca din nou la judecatorie, in functie
de ce a dispus instanta de casare, ale carei dispoziti
sunt obligatorii pentru instanta de fond, in temeiul
art. 315 C.pr.civ.
Cauza s-a judecat o data la judecatorie si am facut recurs. In urma recursului s-a dispus trimiterea spre rejudecare la instanta de fond(aceiasi judecatorie care a judecat si prima oara). A fost data o sentinta pe care am atacat-o iar cu recurs. In urma acestui recurs s-a dispus retrmiterea spre rejudecare la aceiasi judecatorie care a judecat cazul deja de 2 ori?
O sa ma tot plimb intre judecatorie si tribunal ca de la Ana la Caiafa?
dd a scris:

O sa ma tot plimb intre judecatorie si tribunal ca de la Ana la Caiafa?

se pare ca da :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare cu rejudecare omatcons omatcons Bună ziua. Am un proces în calitate de pârât având ca obiect -fond funciar-, la o judecătorie din MM. În primă instanţă acţiunea reclamantului a ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie concediere, rejudecare ctynn ctynn Care sunt motivele rejudecarii in cazul litigiilor de munca? (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond geo-vem geo-vem Am avut un recurs in contencios la Inalta Curte de Casatie , mi-a fost admisa cererea sa casat sentinta in totalitate si a retrimiso spre rejudecare ,asta ce ... (vezi toată discuția)