avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cine-i vinovat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cine-i vinovat?

buna ziua.va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.administratorul firmei in care sunt asociat unic a emis mai multe file cec fara a avea specimen de semnatura la data acordarii acestora fara a ne instiinta,file cec din care una cu o suma spre o societate cu care avea contract. aceasta firma a bagat cecul la plata si ne avand disponibil in banca a fost emis un tiltlu executoriu inpotriva societatii noastre.am intrebat la banca de situatia data acestia si acestia ne-a confirmat ca cecul a fost emis innainte de data la care administratorul si-a facut specimen de semnatura, dar nu au putut face nici o precizare de ce au declarat cecul ca fara acoperire in loc sa declare ca cecul este fals. acum noi suntem executati in baza acestiu cec pentru ca administratorul a ascuns documentele titlului executoriu. dupa acest incident am primit o citatie de la alta firma care a depus la plata o alta fila cec ,fila care a fost emisa tot inainte de data la care administratorul si-a facut specimen de semnatura (fila era garantie la un contract si data cu cateva luni in urma),dar banca de data aceasta o refuza pe motiv de lipsa semnatura autorizata.va rog sa-mi spuneti ce vina are societatea,administratorul,sau banca.ce putem face noi cu executatrea silita deoarece nu am stit de ea si a trecut termenul incare puteam contesta .cu respect s.florentin

Alte discuții în legătură

Cec fals? florealconstruct florealconstruct buna ziua.va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.administratorul firmei in care sunt asociat unic a emis mai multe file cec fara a avea specimen de ... (vezi toată discuția)
Respsonabilitate fila cec raluky22 raluky22 Buna ziua, sunt asociat cu 35 % si administrator intr-o societate. Atat eu, cat si asociatul meu am semnat pentru directorul general o procura notariala care ... (vezi toată discuția)
Fila cec gabi63 gabi63 Buna ziua, doresc un raspuns la o problema. Sunt actionar si angajat in functia de director la o firma de constructii, iar anul trecut in luna martie firma a ... (vezi toată discuția)