buna ziua.va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.administratorul firmei in care sunt asociat unic a emis mai multe file cec fara a avea specimen de semnatura la data acordarii acestora fara a ne instiinta,file cec din care una cu o suma spre o societate cu care avea contract. aceasta firma a bagat cecul la plata si ne avand disponibil in banca a fost emis un tiltlu executoriu inpotriva societatii noastre.am intrebat la banca de situatia data acestia si acestia ne-a confirmat ca cecul a fost emis innainte de data la care administratorul si-a facut specimen de semnatura, dar nu au putut face nici o precizare de ce au declarat cecul ca fara acoperire in loc sa declare ca cecul este fals. acum noi suntem executati in baza acestiu cec pentru ca administratorul a ascuns documentele titlului executoriu. dupa acest incident am primit o citatie de la alta firma care a depus la plata o alta fila cec ,fila care a fost emisa tot inainte de data la care administratorul si-a facut specimen de semnatura (fila era garantie la un contract si data cu cateva luni in urma),dar banca de data aceasta o refuza pe motiv de lipsa semnatura autorizata.va rog sa-mi spuneti ce vina are societatea,administratorul,sau banca.ce putem face noi cu executatrea silita deoarece nu am stit de ea si a trecut termenul incare puteam contesta .cu respect s.florentin
cec fals inseamna falsificat. E cumva falsificat? e emis fara drept, in niciun caz fals.
Repet - aveti vina ca l-ati ales, ca i-ati dat cecurile pe mana inainte sa aibe semnatura in banca. La randul lui va raspunde si el in fata societatii d-voastra. Penal sau civil ...
Drept penal
luoanamihaela
Am primit de la o societate cu care am un contract 2 file CEC drep garantie pentru o suma de bani .Filele CEC SUNT COMPLETATE CU SUMELE RESPECTIVE , SEMNATE ... (vezi toată discuția)