avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... E posibil sa inmatriculez masina fara a plati timbrul ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

E posibil sa inmatriculez masina fara a plati timbrul de mediu ?

Salut ! As dori sa inmatriculez o masina dar nu dispun de suma necesara acoperirii timbrului de mediu. Masina e ceva mai veche si ca si pret face exact cat taxat , 500 Euro. Mi-a marturisit cineva ca exista posibilitatea sa te judeci inaintea achitarii taxei. Este posibil ? Sau mai intai trebuie achitata obligatoriu si dupa recuperata? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: LivintCiprian , utilizator 23:38, 15 Februarie 2014
Mai intai trebuie achitata taxa si apoi recuperata in instanta.
Multumesc ! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 danpreda danpreda am cumparat din germania o masina euro 2 pentru care trebuie sa platesc taxa 688 euro .Doresc sa stiu daca pot sa o inmatriculez cu actiune in instanta ... (vezi toată discuția)