avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - penalitati la casa de sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - penalitati la casa de sanatate

buna seara.
am un pfa din 2010 si un contract de asociere in participatiune cu o societate comerciala din acelasi an, anul trecut in august 2013, am primit prima si ultima instiintare de plata de la casa de asigurari de sanatate, am efectuat plata, iar acum cateva zile am primit o somatie de plata de la finante pentru penalitati la sumele pe care trebuia sa le platesc la casa de sanatate. intrebarea mea este: casa de asigurari nu avea obligatia sa trimite decizie de impunere aferenta fiecarui an sau unei anume perioade sa stiu ce/ cum am de platit? nu am primit nicio notificare prin care sa stiu ce am de platit. se specifica in acea somatie de plata a penalitatilor ca pot face contestatie in 30 de zile, am vreo sansa sau nu?multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2014
didaniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:03, 15 Februarie 2014
CAS nu avea obligatia trimiterii unei instintari, dar dvs. aveati obligatia platii, conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si fnuass alexi alexi Am o mare dilema: am primit ieri o notificare de la CNAS prin care mi se solicita sa depun niste documente: declaratia privind obligatiile de constituire si ... (vezi toată discuția)
Somatie si executare silita pentru neplata contributiilor sociale marty82 marty82 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am un PFA din Septembrie 2009 pentru care am platit la zi contributiile sociale la Casa de Pensii pana in Decembrie ... (vezi toată discuția)
contestatie casa de asigurari de sanatate titlu executoriu dan cluj dan cluj Buna seara.Sant PFA domeniul Taxi,cu cateva zile in urma am primit de la Casa DE Asigurari De Sanatate a Judetului,o somatie si un titlu executoriu din care ... (vezi toată discuția)