avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dif suma pesie boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dif suma pesie boala

Buna ziua ,am fost pensionat de boala in 2012,la 54 ani 1 lua 26 zile,vechimea 25 ani 7 zile nr puncte realizate 19,41624,punctal mediu o,55475,407 ron.In oct 2013 am fost trecut gr 2.As dori sa-mi spuneti daca voi primi o pensie micsorata sau va creste,nu am primit decizia nouadela Casa de pensii,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adisarbu , utilizator 16:48, 16 Februarie 2014
Daca v-ati descis drepturile in 2012,inseamna ca incepand cu ianuarie 2013 punctajul mediu anual s-a majorat la 0,58804,iar pensia la 449 de lei.
Confirmati acest lucru ?
Precizati,luna din 2012 in care v-ati deschis drepturile.
In oct 2012 am fost pensionat gr 3,initial am primit407,apoi din ianuarie 2013 am primit 423,iar asa cum v-am spus in oct 2013 am fost trecut la gr 2 .Problema este ca mi-e frica sa nu-mi reduca suma.Imi cer scuze fiind-ca nu am fost explicit.Nu am primit noua decizie .Va rog,linistiti-ma,oricum ar fi.Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala evamonica_75 evamonica_75 As vrea sa va pun o intrebare;m-am pensionat de boala si decizia am primit-o in 18 septembrie 2012.In luna decembrie am primit niste bani pe cupon gri valoarea ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare anca08 anca08 Buna ziua am si eu o nelamurire va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Mama mea a iesit de la pensie de boala fara revizie la pensie limita de varsta cu grupa .ea ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie inger_parasit2013 inger_parasit2013 Buna ziua , intrebare : Mama mea a primit decizie de pensie (pentru limita de varsta) pe care scrie asa: B) - pesnie de asigurari sociale , total drepturi ... (vezi toată discuția)