avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de boala

As vrea sa va pun o intrebare;m-am pensionat de boala si decizia am primit-o in 18 septembrie 2012.In luna decembrie am primit niste bani pe cupon gri valoarea fiind 447 ron.In ianuarie am primit pensia normala de 350ron pe cupon rosu,atat fiind pensia mea,si intrebarea mea este;pe lunile sept,oct noiembrie nu ar fi trebuit sa primesc valoarea pensiei restanta?Astept raspuns,multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de boala grad 3 evamonica_75 evamonica_75 buna as dori sa va pun o intrebare;m-am pensionat de boala cu grad 3 din 18 septembrie 2012si am primit in 18 decembrie 2012 prima data pensie de 440 ron si e ... (vezi toată discuția)
Dif suma pesie boala adisarbu adisarbu Buna ziua ,am fost pensionat de boala in 2012,la 54 ani 1 lua 26 zile,vechimea 25 ani 7 zile nr puncte realizate 19,41624,punctal mediu o,55475,407 ron.In oct ... (vezi toată discuția)
Stabilire pensie urmas player2012 player2012 buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pensia de urmas a fost calculata corect? pot sa va dau urmatoarele date sotul meu a murit in decembrie 1998 chiar in ... (vezi toată discuția)