avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Urmasi de prizonier al primului razboi mondial
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Urmasi de prizonier al primului razboi mondial

Urmasii, de prizioner de razboi de gradul al 2- lea pot beneficia, de dezpagubiri, si daca da, de la ce instituie sau ce institutie se ocupa ?

Alte discuții în legătură

Urmasii prizonierilor de razboi buna ziua, tatal meu a fost prizonier ... anaid1972 anaid1972 Urmasii prizionerilor de razboi Buna ziua, Tatal meu a fost prizioner de razboi in Germania,am dreptul la indemnizatie? deoarece de la AJPIS Gorj mi s a ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a fost prizioner, de razboi,, a fost prins,, la cotul ... Eduartdolhaniuc@yahoo.com Eduartdolhaniuc@yahoo.com Tatăl meu a fost prizioner, de razboi,, a fost prins,, la Cotul Donului, a facut 4 ani,lagăr, in Rusia.Eu sunt feciorul lui el fiind decedat,,Precizez, ca a ... (vezi toată discuția)
Drepturi urmasi veterani de razboi ioanburghelea ioanburghelea socrul meu a fost veteran de razboi,decedand in 1981. Sotia dansului a beneficiat de indemnizatia cuvenita ca si urmas al acestuia,pana in 2013,cand a decedat. ... (vezi toată discuția)