avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tatăl meu a fost prizioner, de razboi,, a fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tatăl meu a fost prizioner, de razboi,, a fost prins,, la Cotul ...

Tatăl meu a fost prizioner, de razboi,, a fost prins,, la Cotul Donului, a facut 4 ani,lagăr, in Rusia.Eu sunt feciorul lui el fiind decedat,,Precizez, ca a fost, veteran de razboiaș dori sa intreb, daca, statul in care a fost în lagăr,despagubește, urmașii veteranilor, de razboi.Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Vaduva veteran de razboi, urmas veteran de razboi IstvanSz IstvanSz Bunicul meu a avut calitatea de veteran de razboi fiind prizonier 4 ani in lagar (1944.-1948.) si a decedat in anul 1998. Bunica mea, nu s-a recasatorit si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mama mea ar dori sa stie daca e eligibila pentru o ... dorianman dorianman Buna ziua. Mama mea ar dori sa stie daca e eligibila pentru o pensie de urmas dupa tatal ei, decedat in 1985, care a fost prizonier de razboi in lagarele ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas de veteran de ràzboi MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua, Am si eu douà intrebari, putin cam bizare dar totusi le pun. Atât eu cat si sotia suntem Cetàteni Români cu domiciliul în Franta de peste 30 ... (vezi toată discuția)