avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Mama mea ar dori sa stie daca e eligibila ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Mama mea ar dori sa stie daca e eligibila pentru o ...

Buna ziua. Mama mea ar dori sa stie daca e eligibila pentru o pensie de urmas dupa tatal ei, decedat in 1985, care a fost prizonier de razboi in lagarele americane(Franta) intre '45 si '46(cu act doveditor). Sotia lui(decedata si ea) a detinut legitimatie de veteran de razboi, dupa soț.
Am dori sa stim daca exista conditii de eligibilitate pt mama mea, si care ar fi textul legii care reglementeaza acest lucru, ca eu n-am reusit sa il gasesc.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie urmas de veteran de ràzboi MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua, Am si eu douà intrebari, putin cam bizare dar totusi le pun. Atât eu cat si sotia suntem Cetàteni Români cu domiciliul în Franta de peste 30 ... (vezi toată discuția)
Vaduva veteran de razboi, urmas veteran de razboi IstvanSz IstvanSz Bunicul meu a avut calitatea de veteran de razboi fiind prizonier 4 ani in lagar (1944.-1948.) si a decedat in anul 1998. Bunica mea, nu s-a recasatorit si ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)