radacina a scris:
Am si eu o intrebare:de ce mesajele care ma anunta ca a mai fost postat un raspuns la un topic vine doar la anumite ore si nu vine exact cand acest mesaj a fost adaugat?
Nu se poate implementa acest sistem?Scriptul care verifica sa trimita imediat avertizarea si nu folosind cron-ul.
In felul acesta se poate mari numarul de utilizatori in perioada de timp.
eu asa am observat ca functioneaza si sunt nevoit sa intru sa dau refresh sperand ca poate a mai postat cineva si nu sa astept de la cateva minutea pana la 12 ore sa vina mailul de avertizare.
Sper ca nu se foloseste aceasta modalitate pentru limitarea band usage-ului.
Daca imi amintesc bine am primit si emailuri cu intarziere(dupa cateva zile) dar asta se mai datoreaza si la coada de asteptare a serverului de mail etc.
Buna ziua,
Momentan suntem limitati de hardware. Pe viitor vom face optimizari si upgrade hardware si vom incerca sa scurtam timpul de trimitere al alertei de mesaj in forum. Ne pare rau, dar implementarea imediata a unui sistem care sa alerteze utilizatorii in timp real, deocamdata, nu ar face decat sa incarce si mai mult serverul, creând astfel experiente neplacute utilizatorilor avocatnet.ro
Imi doresc ca raspunsul meu sa fie satisfacator si sa aiba parte de intelegere din partea dvs
O zi excelenta