avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... emailuri
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

emailuri

Am si eu o intrebare:de ce mesajele care ma anunta ca a mai fost postat un raspuns la un topic vine doar la anumite ore si nu vine exact cand acest mesaj a fost adaugat?
Nu se poate implementa acest sistem?Scriptul care verifica sa trimita imediat avertizarea si nu folosind cron-ul.
In felul acesta se poate mari numarul de utilizatori in perioada de timp.

eu asa am observat ca functioneaza si sunt nevoit sa intru sa dau refresh sperand ca poate a mai postat cineva si nu sa astept de la cateva minutea pana la 12 ore sa vina mailul de avertizare.

Sper ca nu se foloseste aceasta modalitate pentru limitarea band usage-ului.

Daca imi amintesc bine am primit si emailuri cu intarziere(dupa cateva zile) dar asta se mai datoreaza si la coada de asteptare a serverului de mail etc.
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2009
ContSters78406, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters78406 , utilizator 22:54, 21 Aprilie 2009
Cauzele sunt greu de depistat.Utilizati mai des Subiecte urmarite e mai simplu cand observati si prezenta in forum a persoanelor vizate pt. eventualele raspunsuri.
nucu$, utilizator
Cu tot respectul nucu$ in acest caz vorbim de paramatri strict tehnici iar din fericire asta e alt domeniu.
Daca in domeniul Legislativ este nevoie de gramatica aici este nevoie de Matematica iar in Matematica sau in domeniul protocoalelor Tcp lucrurile sunt destul de simple(simple pentru ca aritmetica are legi mult mai exacte) si masurabile.
Nu mai discutam aici despre interpretari ale legilor ci discutam de a cauta in syslog-uri la ce ora este trimis un email catre un server si a vedea exact modul de functionare al algoritmilor de program.

Intrebasem aici de ce functioneaza asa?Este o scapare sau exista interes pentru inbunatatire.Pur si simplu poate sa fie o pb de hardware si cum nu platim nimic si doar profitam de acest Forum nu putem cere o inbunatatire a lui.

Dar deasemenea daca este o pb tehnica chiar informarea acestui lucru poate sa foloseasca la inbunatatirea lui sau remedierea acestuia.

Era o observatie strict tehnica iar in acest domeniu se poate raspunde in 5 minute de catre programatori sau administratorii de sistem.
@radacina
Sper ca nu v-am suparat cu incercarea mea (necalificata) de a va "ajuta" .Probleme au fost si vor mai fi.Un raspuns calificat veti primi sigur de la cei care se straduiesc mereu sa optimizeze forum-ul.Orice ajutor din parteadvs. va fi precis apreciat pozitiv.
Nu e vb de suparare.
In principiu nimeni nu supara pe nimeni si nu poate sa supere pe nimeni decat daca i se permite.
De ex eu incep sa caut pe ce subiecte am postat pentru ca poate maine nu am timp sa raspund.
Raspunsul meu implica si o activitate emotionala nervoasa etc.
Daca lucrurile stau asa este firesc sa doresc ca tehnologia sa ma ajute si sa stea la indemana mea si nu eu sa ma adaptez dupa tehnologie.
Sunt eu deplasat ca vreau sa raspund prompt?Pe mine ma intereseaza sa raspund si unui om care este poate disperat si in 10 min poate sa aibe o idee buna si sa scape de un stres.

Poate sunt prea implicat pentru acest portal :)

Oricum cu fiecare postare sau mesaj privat am tendinta sa imi micsorez viteza de reactie ca sa ama adaptez dupa majoritate.Sunt mai nou paici si poate sunt un pic disonant.

O sa ma "ajustez" in scurt timp.

Va multumesc frumos.
radacina a scris:

Am si eu o intrebare:de ce mesajele care ma anunta ca a mai fost postat un raspuns la un topic vine doar la anumite ore si nu vine exact cand acest mesaj a fost adaugat?
Nu se poate implementa acest sistem?Scriptul care verifica sa trimita imediat avertizarea si nu folosind cron-ul.
In felul acesta se poate mari numarul de utilizatori in perioada de timp.

eu asa am observat ca functioneaza si sunt nevoit sa intru sa dau refresh sperand ca poate a mai postat cineva si nu sa astept de la cateva minutea pana la 12 ore sa vina mailul de avertizare.

Sper ca nu se foloseste aceasta modalitate pentru limitarea band usage-ului.

Daca imi amintesc bine am primit si emailuri cu intarziere(dupa cateva zile) dar asta se mai datoreaza si la coada de asteptare a serverului de mail etc.

Buna ziua,

Momentan suntem limitati de hardware. Pe viitor vom face optimizari si upgrade hardware si vom incerca sa scurtam timpul de trimitere al alertei de mesaj in forum. Ne pare rau, dar implementarea imediata a unui sistem care sa alerteze utilizatorii in timp real, deocamdata, nu ar face decat sa incarce si mai mult serverul, creând astfel experiente neplacute utilizatorilor avocatnet.ro

Imi doresc ca raspunsul meu sa fie satisfacator si sa aiba parte de intelegere din partea dvs

O zi excelenta

Alte discuții în legătură

Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)