Am si eu o intrebare:de ce mesajele care ma anunta ca a mai fost postat un raspuns la un topic vine doar la anumite ore si nu vine exact cand acest mesaj a fost adaugat?
Nu se poate implementa acest sistem?Scriptul care verifica sa trimita imediat avertizarea si nu folosind cron-ul.
In felul acesta se poate mari numarul de utilizatori in perioada de timp.
eu asa am observat ca functioneaza si sunt nevoit sa intru sa dau refresh sperand ca poate a mai postat cineva si nu sa astept de la cateva minutea pana la 12 ore sa vina mailul de avertizare.
Sper ca nu se foloseste aceasta modalitate pentru limitarea band usage-ului.
Daca imi amintesc bine am primit si emailuri cu intarziere(dupa cateva zile) dar asta se mai datoreaza si la coada de asteptare a serverului de mail etc.
Va multumesc pentru onestitate.
Am folosit server de qmail cu un hardware zic eu mediocru pentru o firma de 3000 de useri care trimiteau tone de filme glumite etc.
Un P4 la 1,4 giga si 500 de Ram statea nefolosit la atatia utilizatori.Cea mai mare pb era cu backupul mailurilor pentru perioada legala si acolo a fost nevoie de raid hardware.
Am uitat sa spun ca traficul zilnic de emailuri era de 7 gigaB/24 h(server extern)
Avocatnet.ro are astazi aproximativ 40.000 de utilizatori, care folosesc intens mai toate serviciile oferite de noi. Ce incearca pianistul sa va spuna este faptul ca acest serviciu de alertare ar avea nevoie de masini dediate care sa preia fluxul de alerte si notificari trimise zilnic de Avocatnet.ro uitilizatorilor sai.
Ne dorim sa crestem capacitatea resurselor noastre hardware si speram sa o putem face in cel mai scurt timp.