avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum dovedesc ca e ceea ce spun intr-o recomandata cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum dovedesc ca e ceea ce spun intr-o recomandata cu confirmare de primire ?

M-am lovit de o problema intr-o corespondenta cu o institutie.
Am trimis un plic in care aveam anumite documente , prin posta, catre o institutie, recomadata, cu confirmare de primire.
Institutia respectiva recunoaste ca a primit plicul, recomadata cu confirmare de primire, a semnat de primire, dar NU RECUNOASTE CA IN PLIC AU FOST DOCUMENTELE MENTIONATE DE MINE.
Cum pot face sa am o confirmare de la posta, la expeditie, ca am in plic , documentele pe care le spun ca le am ?
Daca nu pot avea aceasta confirmare, orice destinatar poate spune ca pur si simplu i-am ptrimis felicitari de aniversare si nu acte.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:26, 17 Februarie 2014
pe langa recomandata mai cereti de la posta sa va inmaneze o nota de inventar si un buletin de expeditie in care declarati documentele trimise, veti sigila plicul in fata angajatului postei
Avand in vedere ca este vorba despre o corespondenta care a parcurs deja circuitul expeditor -destinatar,pentru aceasta nu mai aveti posibilitatea sa obtineti recunoasterea documentelor continute in plic
Pe viitor ,pentru siguranta,expediati corespondenta cu valoare declarata,precizand detaliat natura documentelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pierdute de posta romana eliza100 eliza100 Buna ziua Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost ... (vezi toată discuția)
Expediere documente prin posta sau curierat mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa intreb daca se pot trimite documente originale prin posta sau firma de curierat cu declararea continutului, adica denumirea ... (vezi toată discuția)
In ce mod se poate transmite instiintarea in scris a angajatorului cu privire la starea de graviditate catgirl catgirl Ma intereseaza daca pot instiinta angajatorul cu privire la starea de graviditate, trimitand cererea si adeverinta medicala prin intermediul postei, faxului ... (vezi toată discuția)