M-am lovit de o problema intr-o corespondenta cu o institutie.
Am trimis un plic in care aveam anumite documente , prin posta, catre o institutie, recomadata, cu confirmare de primire.
Institutia respectiva recunoaste ca a primit plicul, recomadata cu confirmare de primire, a semnat de primire, dar NU RECUNOASTE CA IN PLIC AU FOST DOCUMENTELE MENTIONATE DE MINE.
Cum pot face sa am o confirmare de la posta, la expeditie, ca am in plic , documentele pe care le spun ca le am ?
Daca nu pot avea aceasta confirmare, orice destinatar poate spune ca pur si simplu i-am ptrimis felicitari de aniversare si nu acte.
pe langa recomandata mai cereti de la posta sa va inmaneze o nota de inventar si un buletin de expeditie in care declarati documentele trimise, veti sigila plicul in fata angajatului postei
Avand in vedere ca este vorba despre o corespondenta care a parcurs deja circuitul expeditor -destinatar,pentru aceasta nu mai aveti posibilitatea sa obtineti recunoasterea documentelor continute in plic
Pe viitor ,pentru siguranta,expediati corespondenta cu valoare declarata,precizand detaliat natura documentelor