avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz in serviciu, fals, delapidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz in serviciu, fals, delapidare

Buna ziua,
la o companie de stat am fost pus in situatia de a nu inregistra un aviz de insotire a marfii in urma cu 2 ani iar acum cand am avut martori mi s-a cerut acelasi lucru si am refuzat......sunt amenintat cu dat-ul afara. CE POT FACE?

Alte discuții în legătură

Ma obliga sa vand medicamente expirate si sa semnez acte care nu coincid cu realitatea!!! mayaioana mayaioana Lucrez la un lant de farmacii in care patronul firmei ne obliga sa vindem medicamente expirate(chiar si din 2008)Pana acum nu am avut probleme pt ca in ... (vezi toată discuția)
Sechestru asiguratoriu pentru bunuri mobile sebastiant sebastiant buna ziua povestea este ceva mai lunga, dar incerc sa fiu pe scurt. in luna mai 2013 am incheiat un contract de prestarii servicii cu o persoana fizica la ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintata ca voi fi concediata Cineva2424 Cineva2424 As dori sa expun in urmatoarele randuri problema cu care ma confrunt in prezent. Am lucrat la o companie din decembrie 2010 pana in aceasta luna cand am decis ... (vezi toată discuția)