Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o intrebare referitoare la taxa auto calculata si achitata in ianuarie 2013 dar pe legea 9/2012. Am dat in judecata ca sa-mi recuperez banii, dar mi s-a respins si nu am avut castig de cauza, astfel in ianuarie 2014 am primit raspunsul negativ, sentinta civila de la Curtea de Apel. Vazand la tv ca se pot recupera sumele platite pe legea 9/2012, dar ca nu s-a specificat in nici un caz despre persoanele care au platit in intervalul ianuarie-martie 2013 pentru legea din 2012. Ma intrebam daca ma incadrez sa cer o revizuire si poate sa am castig de cauza ?
Problema este ca hotararea nu a fost trimisa inca la Tribunalul din CS, am inteles ca dureaza mai mult de o luna sa trimita...am doar sentinta de la Tribunal. Dupa amiaza voi publica informatia din ea... Multumesc
Mă aflu în aceeaşi situaţie ca şi dvoastră, cerere admisă la tribunal doar că cei de la Curtea de Apel mi-au casat sentinţa si au şi rejudecat cauza respingandu-mi actiunea pe motiv ca am achitat taxa de poluare dupa suspendarea legii 9/2012, respectiv in februarie 2013.
As vrea sa cer o revizuire, dar trebuie să mai achita o tx judiciara de timbru in valoare de 100 lei si ma gandesc sa nu mai pierd si banii astia degeaba.
Aveţi idee ce treabă are suspendarea ...?