avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Datorii catre societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Datorii catre societati

Buna ziua, am o situatie mai delicata si as avea nevoie de niste lamuriri.
La insistentele unui coleg, prin 2010 am infiintat o firma (SRL). Colegul meu a fost persoana de conducere, eu fiind atunci prins cu masterul. Dupa vreo 2 ani de activitate a hotarat sa vindem firma catre o firma de avocatura contra unui onorariu (din cate stiu, acestia au preluat firma noastra cu toate activele si pasivele). Problema cea mai mare este ca, sediul fiscal este pe apartamentul parintilor mei si au inceput sa vina din urma datorii la ENEL (250 ron) si URBAN (650).
Ce ma sfatuiti sa fac? Ce ar trebui sa fac sa nu mai fie sediu la acel apartament?
Va multumesc, cu respect!

Alte discuții în legătură

Ajutor! suma ceruta pentru infiintarea unui srl ElliR ElliR Buna ziua, Am mers la o firma de consultanta pentru infiintarea unui Srl. Obiect de activitate comert cu amanuntul caen 4719. 2 asociati, 2 ... (vezi toată discuția)
Un alt srl - e o solutie buna? Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri: 1. Cat dureaza si cat costa desfiintarea unui sediu secundar? Va intreb pentru ca acel sediu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cum scap de o societate cu datorii la stat ????? bebe4ever bebe4ever Buna ziua as avea si eu nevoie de cateva lamuriri daca se poate. in 1997 am infintat un srl am fost 2 asociati acum de 1 luna asociatul mi-a cedat mie partile ... (vezi toată discuția)