avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligatia Comunicarii adresei intimatului sub ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligatia Comunicarii adresei intimatului sub sanctiunea anularii cererii?

Desi am depus cererea in Apel catre intimatii la adresele cunoscute (cu care m-am judecat in fond) instanta imi atrage atentia ca in termen de 10 zile sa ii comunic noua adresa a unuia din intimat pentru ca nu se mai gaseste in localitatea respectiva ?!#-oca, in caz contrar imi anuleaza cererea

Ce pot face in acest caz?
Multumesc anticipat
Adriana
Cel mai recent răspuns: AdrianaH25 , utilizator 17:19, 17 Februarie 2014

Ma pot folosi de citarea paratului respectiv, cu domiciliu necunoscut prin publicitate?Cum?
Sau trebuie sa fac o cerere la evidenta populatiei?
Nu mi se pare corect sa mi se respinga actiunea in conditiile in care nu ii cunosc adresa si s-a mutat de la ultimul loc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurare proces clucer clucer Buna ziua, A dori sa stiu in cazul in care paratul dintr-un proces nu e de gasit si nu se prezinta exista un nr maxim de infatisari la care este chemat?Cum ... (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la proces pop sorin pop sorin O cauza aflata in judecare la judecatorie in care parata nu se prezinta, nu depune intampinare...ca si cum nu ar exista. Disparuta, domiciliul necunoscut. ... (vezi toată discuția)