avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Testare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Testare angajat

Eu de aproape 3 ani am executat activitati ce nu fac parte din fisa postului. Acum mi se spune ca o sa fiu testat . De ceva timp in cadrul firmei au aparut modernizari , dar eu nu am luat parte la acestea. Toate sarcinile de servici nu faceau parte din fisa postului, si nici din noutatea aparuta acum 2 ani. Presupun ca o sa mi dea o documentatie scrisa , in care sa fie descrisa noile tehnologii. Cum pot eu fi testat alaturi de ceilalti care au lucrat timp de doi ani , iar eu nu am pus nici macar mana pe acele echipamente !
Mi s-au dat sarcini de munca care nu fac obiectul fisei postului !

Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2014
crucy2014, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 28 Februarie 2014
Cand se introduc noi tehnologii in societate angajati vor fi obligatoriu instruiti in vederea utilizarii corespunzatoare a acestora. Testul se va da pentru a se verifica modul in care angajatii si-au insusit informatiile.
Noile tehnologii au fost introduse acum 2 ani, eu nu am luat parte la ele sub nicio forma.

E normal sa mi se dea acum documentatie scrisa si apoi sa fiu testat , desi eu nu am avut de-a face cu ele pana acum ?
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
ana-cer, moderator
Nu este normal sa fiti testat daca nu ati fost instruit pe noile tehnologii.
Formarea profesionala la locul de munca se aduce la cunostiinta angajatului in scris ?
Conf art. 195 alin 3 CM salariaţii au dreptul să fie informaţi cu privire la conţinutul planului de formare profesională.

Alte discuții în legătură

Concediere crucy2014 crucy2014 Timp de 4 ani am efectuat sarcini de munca ce nu fac obiectul fisei postului. In prezent colegii mei au primit documentatie scrisa si urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)
Modificare fisa postului functionar public fără instruire în ... jacquelline jacquelline Modificare fisa postului functionar public fără instruire în legătură cu noile atribuții Am următoarea problema: mi s-a modificat fisa postului prin ... (vezi toată discuția)
Fisa postului,fisa ssm iuli113 iuli113 Am mai multe intrebari pt cine poate sa ma ajute: Un prieten de-al meu este angajat si nu a primit fisa postului ca sa o semneze..este obligatoriu fisa ... (vezi toată discuția)