Timp de 4 ani am efectuat sarcini de munca ce nu fac obiectul fisei postului. In prezent colegii mei au primit documentatie scrisa si urmeaza sa fie testati/evaluati scris si practic. Mie mi sa propus schimbarea incadrarii pe motivul ca nu am efectuat sarcini conforme fisei postului. Eu am refuzat, deoarece consider nejustificata explicatia . Nu am efectuat sarcinile din fisa postului deoarece am fost folosit la alte activitati din initiativa managerului punctului de lucru.
Desi colegii mei au primit acea documentatie scrisa ,eu nu am primit nimic.
Pot fi concediat dat fiind situatia de mai sus ? Multumesc anticipat !
NImnei nu va poate spune ce va face angajatorul dvs referitor la raportul de munca pe care-l aveti cu acesta.
Posibil sa decida concedierea dvs, insa dvs aveti dreptul sa contestati in instanta decizia de concediere.
Faptul ca am refuzat schimbarea incadrarii si faptul ca nu am fost pus sa execut sarcini de munca conform fisei postului ,poate fi un motiv de concediere ?
Cum puteam indeplinii atributii din fisa postului daca conducerea ma pus sa fac altceva ? Nu exista niciun refuz al meu ca nu am vrut sa fac ce scrie in fisa postului !
Trebuia sa refuzati in scris indeplinirea acelor sarconi neprevazute in fisa postului. In acest sens, erati acoperit in fata afirmatiei angajatorului privind indeplinirea altor sarcini decat cele mentionate in fiusa postului.
Testare angajat
crucy2014
Eu de aproape 3 ani am executat activitati ce nu fac parte din fisa postului. Acum mi se spune ca o sa fiu testat . De ceva timp in cadrul firmei au aparut ... (vezi toată discuția)
Avertisment scris
MD2013
Astazi am primit un avertisment scris in care sementiona ca am incalcat prevederile ROI privind fisa postului :\\\\"angajatul indeplineste si alte sarcini ... (vezi toată discuția)