avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum poate fi anulat debitul facturat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum poate fi anulat debitul facturat?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca ma puteti ajuta, am avut un contract de leasing pentru un autocar; firma nu plateste facturi, in valoare de 65799 RON si nefacturat 42607 EUR. Banca executa silit firma si ii ia autocarul.
Este facut un proces verbal, din care reiese ca respectivul contractul este reziliat, bunul recuperat si vandut si firma nu mai inregistreaza debite.
Cum poate fi anulat debitul facturat?

Multumesc,
Daniel Badea
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 18:58, 18 Februarie 2014
Buna seara,

% = 2133
167 - val ramasa neachitata
2813 - valoarea amortizata
6583 - valoarea neamortizata

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile contract novatie adina_beb adina_beb Buna ziua Societatea la care lucrez a incheiat un contract de novatie cu o alta societate pentru un autoturism si nu stiu care sunt inregistrarile contabile ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila contract de novatie denisa2011 denisa2011 Buna ziua, Am un contract de novatie, ce note contabile trebuie sa fac? 167 = credit 26592.92 lei 2133 = debit 47812.41 lei 2813 = credit 14941.35 lei Va rog ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract leasing Botosel Botosel Buna ziua, Am o masina in leasing din 2008. Luna aceasta s-a hotarat cesionarea contractului catre o alta firma. Firma de leasing ne-a aprobat cererea si ... (vezi toată discuția)