avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar

Daca rata la un credit ipotecar e de 550 euro lunar si se achita doar 300 euro lunar.Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:48, 18 Februarie 2014
Pe scurt.. sa ramaneti fara bunul ipotecat.
Achitand partial, veti acumula restante ce vor insuma rate pe cateva luni si astfel banca e indreptatita sa declare creditul scadent anticipat si pe mai departe sa actioneze in vederea executarii dvs silite. Se va ajunge la executarea ipotecii si daca nu se indestuleaza din pretul obtinut, executarea continua prin poprire pe venituri si /sau vanzarea altor bunuri. Penalitati se vor calcula pt toata suma scadenta si pe toata perioada executarii.
Nu e o idee buna sa platiti partial, intelegeti-va cu banca pt o reesalonare.
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Un imobil ipotecat la o banca poate fi executat de o alta banca? dorica1979 dorica1979 am un credit cu garantie imobiliara la o banca dar mai am un credit la o alta banca unde am fost anuntata ca dosarul va fi dat spre executare silita. Ce pot ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare debit bancar Ally2009 Ally2009 Buna ziua! Am si eu un imprumut de nevoi personale de 20.000 euro pt care trebuie sa achit lunar o rata de 300 euro, din motive obiective nu am mai putut ... (vezi toată discuția)