avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

buna seara azi am avut un accident rutier cu o doamna si vreau sa stiu daca sunt dau nu vinovat
am intrat intro curte sa duc marfa. iar cind am intrat in acea curte am oprit deoarece o doamna nu era hotarita daca opreste sau nu. doamna acceia a dau inapoi cu autoturismul si ma lovit ia sia spart tripla si la masina pe care o conduceam ia lovit bara. dinsa a venit cu tatal ei si a i9nceput sa ameninte ca este un mare avocat din tulcea si ca imi da foc la casa. iam propus doamnei sa facem o amiabila si dinsa nu a fost de accord
am sunat la 112 SI O echipa de politie a venit la fata locului
si mi sa recoltat proba de singe si mi sa pus si echilotestul si a iesit alcol 0.
am facut toate demersurile pe cere lea cerut politia am prezentat acctele si am facut si ITPul dar doamna nu a vrut sa faca nici un demers si nici asigurarea nu a prezenmtato. in masina cu doaqmna era si copilul ei minor care am inteles ca sufera de o boala ceve gen autism si a mers si cu copilul la spitalul judeteam dar intro ora i sa dat drumul. acum ma intreb daca o sa patesc eu ceva sau care or sa fie consecintele.
Cel mai recent răspuns: kartush1977 , utilizator 04:48, 18 Februarie 2014
stai ca nu am inteles..deci ai intrat intr-o curte si ai oprit masina; doamna respectiva a plecat cu intentia de a iesi si v-a lovit?...cei de la politie pe cine au scos vinovat ca nu inteleg situatia prea bine. Daca esti vinovat nu trebuie decat sa ai dai asigurarea...daca nu o vrea iei de la politist adresa ei si ai trimiti o copie prin curierat cu confirmare de primire. Nu poate sa iti inpute altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ContSters331482 ContSters331482 buna ziua asi avea si eu o intrebare. an urma cu doar 2 zile am avut un accident de masina fara victime. politia a spus ca a fost culpa comuna.... soferul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier GavrilDaniel GavrilDaniel Buna ziua in seara zilei de 27 10 2015 in timp ce ma deplasam spre casa la volanul unui ansamblu de vehicole o furgoneta cu platforma pe care se afla un ... (vezi toată discuția)
Accident cu avarii - 2 autoturisme simgi simgi Buna ziua, Pe 3 Feb, anul curent, am oprit la o trecere de pietoni, 2 persoane fiin angajate in trecere, din spate o dubita W, m-a lovit. Ambele masini au ... (vezi toată discuția)