buna seara azi am avut un accident rutier cu o doamna si vreau sa stiu daca sunt dau nu vinovat
am intrat intro curte sa duc marfa. iar cind am intrat in acea curte am oprit deoarece o doamna nu era hotarita daca opreste sau nu. doamna acceia a dau inapoi cu autoturismul si ma lovit ia sia spart tripla si la masina pe care o conduceam ia lovit bara. dinsa a venit cu tatal ei si a i9nceput sa ameninte ca este un mare avocat din tulcea si ca imi da foc la casa. iam propus doamnei sa facem o amiabila si dinsa nu a fost de accord
am sunat la 112 SI O echipa de politie a venit la fata locului
si mi sa recoltat proba de singe si mi sa pus si echilotestul si a iesit alcol 0.
am facut toate demersurile pe cere lea cerut politia am prezentat acctele si am facut si ITPul dar doamna nu a vrut sa faca nici un demers si nici asigurarea nu a prezenmtato. in masina cu doaqmna era si copilul ei minor care am inteles ca sufera de o boala ceve gen autism si a mers si cu copilul la spitalul judeteam dar intro ora i sa dat drumul. acum ma intreb daca o sa patesc eu ceva sau care or sa fie consecintele.
stai ca nu am inteles..deci ai intrat intr-o curte si ai oprit masina; doamna respectiva a plecat cu intentia de a iesi si v-a lovit?...cei de la politie pe cine au scos vinovat ca nu inteleg situatia prea bine. Daca esti vinovat nu trebuie decat sa ai dai asigurarea...daca nu o vrea iei de la politist adresa ei si ai trimiti o copie prin curierat cu confirmare de primire. Nu poate sa iti inpute altceva.
Intrebare
ContSters331482
buna ziua asi avea si eu o intrebare. an urma cu doar 2 zile am avut un accident de masina fara victime. politia a spus ca a fost culpa comuna.... soferul ... (vezi toată discuția)