avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie & revizuire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie & revizuire

Buna ziua,

Am facut cerere de revizuire a unei decizii pronuntate de Curtea de Apel Cluj, intr-un litigiu de munca si am primit termen in 27 APRILIE

Intre timp am fost nevoita sa fac si cerere de suspendare a executarii (atat provizorie cat si definitiva sau cum se numeste). Lasand deoparte cea provizorie, cu ordonanta presedentiala, doream sa spun ca am primit termen pentru judecarea suspendarii in 5 IUNIE, doar !!

Doream sa va intreb ce se intampla acum. Daca castig revizuirea, asa cum am solicitat (care se judeca cu aproape 2 luni inainte la Curtea de Apel) , se mai judeca suspendarea la Judecatorie cand nu mai este ce sa sa se suspende.
Ambele cereri au acelasi obiect, de fapt.

Si inca ceva. Se poate face recurs si la revizuire ?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters60781 , utilizator 10:51, 21 Aprilie 2009
pe 5 iunie, veti aduce la cunostinta instantei ce s-a intamplat pe 27 apr. si procesul sde va stinge.
avokitten a scris:

pe 5 iunie, veti aduce la cunostinta instantei ce s-a intamplat pe 27 apr. si procesul sde va stinge.

Va multumesc frumos.
Cat de repede se judeca revizuirea ? Ma intreb daca mai este posibil si alt termen in afara celui din aprilie si daca partea adversa poate face recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita stelian67 stelian67 am o problema in care solicit ajutor: Am o actiune de validare a popriri in mina tertului admisa in apel impotriva careia s-a formulat recurs la curtea de ... (vezi toată discuția)
Contestatii si revizuri. ContSters60781 ContSters60781 Daca am fost somata la executare silita si am facut contestatie la executare si am cerut si suspendarea provizorie prin ordonanta presed si mi se acorda ... (vezi toată discuția)
Mi-au facut recurs gatej cezar gatej cezar am avut proces cu o firma in care solicitam completarea si eliberarea cartii de munca si plata unui salariu pe ultima luna si unul compensator am castigat ... (vezi toată discuția)